Ben je niet meer trots op je logo?

Je hebt een tijdje terug zelf je logo gemaakt (of goedkoop laten maken), zodat je in elk geval kon starten. Maar nu je wat verder bent merk je dat hij eigenlijk weinig professionaliteit uitstraalt en je boodschap geen eer aan doet. Je deelt visitekaartjes niet meer uit, omdat je je schaamt voor je logo. Het lijkt ook wel of bezoekers je niet zo serieus nemen. Hierdoor loop je regelmatig potentiële klanten mis, en dat terwijl je zoveel moois te bieden hebt! Superzonde.

Een paar kleine verbeteringen aan je logo kan een wereld van verschil maken. Ik kan je logo (zonder er een compleet ander logo van te maken) opfrissen en professionaliseren, waar jij en je potentiële klanten “Wauw!” van zeggen. Dus heb je geen behoefte aan een compleet logo-traject? Maar wil je je huidige logo wel laten verbeteren, zodat je een professionele eerste indruk gaat maken? Dan doen we dat toch!

Heb je nog geen logo, of wil je iets compleet nieuws? Kijk dan eens bij mijn complete logopakket.

Tiny changes, super impact

Vraag een herontwerp aan en stuur je logo mee

Na overleg start ik met schetsen a.d.h.v. jouw wensen

Eventueel wat correcties en je herontworpen logo is klaar!

Voorbeelden van verbeterde logo’s
  • Al vanaf € 199 (ex btw)
  • Geen groot en langdurig ontwerp-traject
  • Inclusief een correctieronde
  • Een veel betere eerste indruk maken voor weinig
  • Je ontvangt gewoon de vectorbestanden
jouw vragen beantwoord
Wat krijg ik precies voor mijn geld?

Als je je logo laat herontwerpen, ontvang je twee opties waar je uit kunt kiezen. Op het gekozen logo mag je vervolgens nog correcties laten uitvoeren. Daarna is je nieuwe logo klaar en ontvang je de vectorbestanden (.ai/.eps/.pdf). Deze heb je nodig voor het eindeloos vergroten van je logo, bij bijvoorbeeld drukwerk. Wat je zeker weten ook krijgt, zijn veel complimentjes, een trots gevoel, meer zichtbaarheid en daardoor meer klanten 🙂 

Hoe lang duurt dit traject?

Het mooie van een herontwerp is dat het heel snel kan gaan! Als we hebben overlegd wat er gaat gebeuren, start ik z.s.m. (vaak al de volgende werkdag!) met herontwerpen en stuur ik - zodra ik tevreden ben - het resultaat via mail. Dan gaan we finetunen in een correctieronde en dan is je nieuwe logo klaar voor gebruik. Best case scenario? Twee werkdagen.

Wat als ik geen originele/open bestanden (meer) heb?

Geen probleem! Ik kan een eventueel beeldmerk dat behouden moet blijven in de meeste gevallen gewoon opnieuw maken. In de meeste gevallen zal ik vanaf nul je logo herontwerpen, dus heb ik geen originele bestanden nodig.

Wat als er niks bruikbaars in mijn huidige logo zit?

In elk logo zit wel iets dat ik kan gebruiken. Al is het maar een kleur, sfeer, of idee dat erin zit. Stuur anders je logo gewoon even op met het formulier hieronder, dan kijk ik er even naar 🙂 Eventueel kun je in het laatste veld je twijfels opschrijven. Moet het logo iets compleet anders worden, waarbij praktisch niks behouden blijft? Dan kan het zijn dat ik je adviseer voor mijn complete logopakket te kiezen, i.p.v. een herontwerp.

Wat als ik jouw herontwerp niks vind?

Dat gaat toch niet gebeuren 😉 Ha! Nee hoor, zonder gekkigheid: als je het niks vindt, kun je altijd nog beroep doen op de inbegrepen correctieronde. Misschien heb ik niet genoeg doorgevraagd naar je wensen en komen we daar pas achter als de eerste ontwerpen zijn gemaakt. Soms is het ook heel moeilijk in woorden uit te drukken wat je precies wilt. Kan gebeuren, maar dat lossen we samen wel op.

Ga je gelijk aan de slag als ik het formulier invul? Zit ik direct ergens aan vast?

Nee. Eerst ga ik je logo bekijken en mail ik je terug om te overleggen wat de mogelijkheden zijn, en gaan we afstemmen wat ik ga verbeteren. Pas als dat akkoord is, ga ik aan de slag. Je zit na je aanvraag dus nog nergens aan vast.

Ja, ik wil mijn logo laten herontwerpen

Super tof! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Voornaam

E-mail

Bedrijfsnaam

Website (indien van toepassing)

Wat wil je laten verbeteren aan je logo?

Alleen de typografie (€ 199 ex btw)De typografie én illustratie/beeldmerk (€ 249 ex btw)Ik heb een schets die ik wil laten uitwerken (€ 249 ex btw)

Upload je logo (.jpg/.png/.pdf/.ai/.eps)

Waarom wil je je logo laten verbeteren?

dinaklein

Meer klanten met een verleidelijke website

Leer hoe je jouw website verleidelijk maakt:

Download Ebook