Hoe je zelf gratis een professioneel logo kunt maken - SuperTiny  

4 Reacties

 1. Marcel

  Leuk artikel. Ik heb een tijdje geleden een logo laten maken via Fiverr. Op zich wel tevreden over de kwaliteit, maar er zitten een hoop mensen tussen die veel beloven maar het is nog maar de vraag of ze het waar kunnen maken.

  1. Simone Hervij | SuperTiny

   Hoi Marcel, dankjewel! Klopt, op Fiverr zitten een hoop nep-designers. Ik raad Fiverr altijd af omdat de kwaliteit om te huilen is. Het is snel en goedkoop, en daar is de kwaliteit van het logo dan ook naar. Je logo is ontzettend belangrijk voor je merk, dus erg zonde om in te leveren op kwaliteit.

 2. Iris

  Hoi Simone, wat raad je aan als ik het logo zelf al ontworpen heb maar het alleen nog een goede kwaliteit moet hebben mbt scherpte etc? Ik wil het logo graag ook gebruiken op posters alleen wordt het logo erg onscherp.

  1. Simone Hervij | SuperTiny

   Hoi Iris, het nadeel van gratis zelf je logo maken is dat je logo slechts een bepaald aantal pixels groot is. Maak je je logo bijv. op in 800×600 pixels met Vectr, dan kun je hem nooit groter gebruiken dan dat, zonder dat hij onscherp wordt. Wil je dat je logo oneindig te vergroten is, dan heb je een vector-bestand nodig. Die kun je helaas alleen maken met speciale software voor ontwerpers.

   Ik zou je daarbij kunnen helpen, door jouw logo na te maken en te exporteren als vector. Mail mij anders even je logo naar simone@supertiny.nl en dan kijk ik hoe ik je kan helpen 🙂

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *