Home - SuperTiny  

Meer klanten met
een verleidelijke website

Leer hoe je jouw website verleidelijk maakt:

Geen idee hoe je die schets van je logo moet uitwerken? Of ben je onzeker over je huidige logo of website? Laat het professioneel (her)ontwerpen en voorkom frustratie en twijfels. Ik help je graag aan een sterk ontworpen logo en website, die een verpletterende eerste indruk aan je klanten gaan geven.

Tiny changes, super impact

Met een paar kleine verbeteringen aan je logo of webdesign, maak je vaak al een veel betere eerste indruk aan je potentiële klanten

Logo

Speciale logo-pakketten om de identiteit van jouw bedrijf vorm te geven. Bevat o.a. een logo en stijlgids.

Website

Speciale website-pakketten voor frisse WordPress sites. Afhankelijk van je pakket een uniek ontwerp, op maat gemaakt.

 • Testimonial
  Werken met Simone is een aanrader. Ze weet van een lap tekst een visueel prachtplaatje te maken. Ons nieuwe E-book heeft nu zo'n profi-look, dat ie superveel gedownload wordt en nu al tot nieuwe klanten heeft geleid. Thanks Simone!
  Joyce Kooijmanwww.need2write.nl
 • Testimonial
  Simone heeft goed naar mijn wensen geluisterd en zich heel flexibel opgesteld. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert snel en vriendelijk. Dankzij haar heb ik mijn magazine snel kunnen plaatsen en heb ik de eerste lovende reacties binnen. Ik ben tevreden over zowel de samenwerking als het resultaat en kan Simone/Supertiny dus van harte aanbevelen!
  Valérie den Haan60plusendus.nl
 • Testimonial
  Simone is begonnen met de Minivarkenssite. SuperTiny gooit het ene na het andere voorstel over de muur. En daarmee kun je zien dat ze niet alleen een echte webdesign artiest is, maar ook nog eens klantgericht. Ze maakt er iets heel anders van dan haar eigen knaagdierensite, maar het is onmiskenbaar de handtekening van SuperTiny. Heel knap.
  Dafne WesterhofFamilie Bofkont (foto © Amke.nl)
Meer impact

Jij kan veel meer impact maken met een sterker logo en betere website. En dat gun ik jou en jouw bedrijf, voor het welzijn van dier en/of natuur.

Download de checklist