Home met blog - SuperTiny  

Home met blog

supertiny-logo-wit

Grafisch ontwerp & webdesign

Ik ben een freelance Visual Designer omringd met cavia's (anders functioneer ik niet). Vanuit mijn studio in Rijsenhout (bij Hoofddorp/Schiphol) ontwerp ik websites, identiteiten en printmedia. 

Simone Hervij

Grafisch ontwerper

Verslaafd aan cavia's (kan er niks aan doen), natuur en verfijnde designs.

Mijn diensten

Als ontwerper heb ik een fascinatie voor details. Ik daag mijzelf continue uit voor nét iets meer verfijning te zorgen en nét iets meer aandacht voor kleine details perfect te krijgen.

Identiteit

Het begint bij een eigen identiteit, wat meestal bestaat uit een logo en huisstijl.

Webdesign

Websites kan ik voor je ontwerpen en uitwerken in WordPress, of ontwerpen en overhandigen aan een developer.

Grafisch ontwerp

Ook kun je bij mij terecht voor flyers, brochures, visitekaartjes, uitnodigingen, geboortekaartjes etc.

 • Testimonial
  Werken met Simone is een aanrader. Ze weet van een lap tekst een visueel prachtplaatje te maken. Ons nieuwe E-book heeft nu zo'n profi-look, dat ie superveel gedownload wordt en nu al tot nieuwe klanten heeft geleid. Thanks Simone!
  Joyce Kooijmanwww.need2write.nl
 • Testimonial
  Simone heeft goed naar mijn wensen geluisterd en zich heel flexibel opgesteld. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert snel en vriendelijk. Dankzij haar heb ik mijn magazine snel kunnen plaatsen en heb ik de eerste lovende reacties binnen. Ik ben tevreden over zowel de samenwerking als het resultaat en kan Simone/Supertiny dus van harte aanbevelen!
  Valérie den Haan60plusendus.nl
 • Testimonial
  Simone is begonnen met de Minivarkenssite. SuperTiny gooit het ene na het andere voorstel over de muur. En daarmee kun je zien dat ze niet alleen een echte webdesign artiest is, maar ook nog eens klantgericht. Ze maakt er iets heel anders van dan haar eigen knaagdierensite, maar het is onmiskenbaar de handtekening van SuperTiny. Heel knap.
  Dafne WesterhofFamilie Bofkont (foto © Amke.nl)

Heb je een opdracht? Wil je graag samenwerken? Neem contact op of vraag direct een gerichte offerte aan.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Geen gespam, maar eens in de zoveel tijd een update over mijn bezigheden of een heads-up over een nieuwe blogpost.

SuperTiny's cijfers
0
werknemer
0
Jaren in het vak
0
keer cavia's geaaid
0
keer Mastermovies gequote
SuperTiny Blog

In mijn blog schrijf ik over geen idee eigenlijk, moet ik nog over nadenken.

Download de checklist