Over Simone - SuperTiny  
OVER SIMONE HERVIJ
Met mijn 1.58m bén ik SuperTiny! Als klein meisje was ik al bezig met websites maken en "mooie plaatjes" Photoshoppen. Nog steeds een klein meisje - maar nu met 10 jaar aan opleidingen, werkervaring en een hoop wijsheid op zak - werk ik als freelance Visual Designer aan mooie projecten. Als ontwerper heb ik een fascinatie voor details. Ik daag mijzelf continue uit voor nét iets meer verfijning te zorgen en nét iets meer aandacht om kleine details perfect te krijgen. Verfijning en een nette afwerking straalt professionaliteit uit, waardoor het vertrouwen bij de doelgroep groeit.
 
Als groot dierenliefhebber ben ik van mening dat een betere wereld begint bij jezelf en dat alle kleine gebaren tellen. Daarom doe ik regelmatig vrijwillige projecten voor dierenorganisaties die geen budget hebben voor bijvoorbeeld een degelijke huisstijl of website. Dat betekent dat ik minder betaalde uren kan maken in een week. Echter is mijn doel niet maximale winst, maar geluk vinden in wat ik doe.
Tiny changes, super impact

Met een paar kleine verbeteringen aan je logo of webdesign, maak je vaak al een veel betere eerste indruk aan je potentiële klanten

Logo upgrade

Heb je al een logo, maar ben je er niet (meer) blij mee? Twijfel je over de uitstraling? Ik kan je logo sterk verbeteren met een paar aanpassingen.

Nieuwe website

Nog geen goede website? Ik ontwerp je nieuwe website, waarin ik jouw huisstijl doorvertaal. Een webbouwer werkt ‘m uit in WordPress.

Nieuw logo (+ huisstijl)

Heb je nog geen logo, of toe aan iets compleet nieuws? Ik ontwerp je logo, inclusief eventueel visitekaartjes, brandboard en social media visuals.

Website advies + inspiratie

Benieuwd waar de verbeterpunten op jouw site zitten? Laat mij een herontwerp maken ter inspiratie en advies geven voor een website die beter verkoopt.

Jij een beter logo, dieren een beter leven

Ik geloof dat kleine dingen samen een groot verschil kunnen maken. Niet alleen qua ontwerp!

Als je je logo of website door mij laat (her)ontwerpen, draag je bij aan de professionaliteit van een dierenorganisatie, zodat zij dieren nóg beter kunnen helpen.

 • Testimonial
  Werken met Simone is een aanrader. Ze weet van een lap tekst een visueel prachtplaatje te maken. Ons nieuwe E-book heeft nu zo'n profi-look, dat ie superveel gedownload wordt en nu al tot nieuwe klanten heeft geleid. Thanks Simone!
  Joyce Kooijmanwww.need2write.nl
 • Testimonial
  Simone heeft goed naar mijn wensen geluisterd en zich heel flexibel opgesteld. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert snel en vriendelijk. Dankzij haar heb ik mijn magazine snel kunnen plaatsen en heb ik de eerste lovende reacties binnen. Ik ben tevreden over zowel de samenwerking als het resultaat en kan Simone/Supertiny dus van harte aanbevelen!
  Valérie den Haan60plusendus.nl
 • Testimonial
  Simone is begonnen met de Minivarkenssite. SuperTiny gooit het ene na het andere voorstel over de muur. En daarmee kun je zien dat ze niet alleen een echte webdesign artiest is, maar ook nog eens klantgericht. Ze maakt er iets heel anders van dan haar eigen knaagdierensite, maar het is onmiskenbaar de handtekening van SuperTiny. Heel knap.
  Dafne WesterhofFamilie Bofkont (foto © Amke.nl)

Say hi

Nu je mij een beetje beter kent, zou ik ook jou graag wat beter leren kennen 🙂


Naam

E-mail

Bericht

dinaklein

Trekt jouw logo klanten aan of jaagt hij ze weg?

Check jouw logo op 4 essentiële punten

Ik heb een checklist voor je gemaakt, waarmee jij zelf kunt checken waar de verbeterpunten in jouw logo zitten. Zo weet je direct of jouw logo een goed eerste indruk maakt, of juist afschrikt.

Download Checklist

Download de checklist