Mijn cadeau aan Het Knagertje: nieuwe identiteit & website - SuperTiny  
Identiteit,Webdesign voor Het Knagertje

Mijn cadeau aan Het Knagertje: nieuwe identiteit & website

Mijn cadeau aan Het Knagertje: nieuwe identiteit & website

Identiteit,Webdesign voor Het Knagertje

Het Knagertje bestond in december 2016 al 20 jaar (!). Reden voor een nieuwe, frisse identiteit logo en bijpassende website!

De opvang gebruikte al een lange tijd het standaard template van WordPress (Twenty Sixteen) met nul aanpassingen of personalisatie, behalve het logo. Dan kan beter! Tijd om Het Knagertje een herkenbare digitale presence te geven. Ook op Facebook, waarop Het Knagertje ruim 2.000 volgers heeft.

Een nieuw logo

Het vorige logo van Het Knagertje was door zijn typografie en illustratiestijl wat oubollig. Ook vond ik dat als je Het Knagertje heet, dat duidelijk in het logo naar voren mag komen. In het nieuwe logo zie je duidelijk een knagertje. Sterker nog, het beestje knaagt een stukje van het logo weg.

Oud logo

Het oude logo van Het Knagertje

 

Logoschetsen

 

Nieuw logo

Het nieuwe logo

 

Een nieuwe, actuele website

De site was bijna nooit up to date. Dieren die op de site stonden, waren al geadopteerd en nieuwe dieren stonden niet op de site. Met een zelf ontwikkeld systeem (dat ik ook voor Konijnenopvang Hillegom heb gebruikt en ook zal gebruiken bij toekomstige opvang-projecten) is het voor vrijwilligers een stuk makkelijker en sneller updaten. Hierdoor kan de website makkelijker up to date gehouden worden, wat vlotte adopties ten goede komt.

 

Homepagina Knagertje

Homepagina

 

Knagertje detailpagina iPad

Detailpagina van een hamster

 

Knagertje overzicht iPhone

Overzichtspagina van de cavia’s

 

Download de checklist