Supertiny pot - SuperTiny  

Jij een beter logo of website, dieren een beter leven

Toen ik als jong meisje in aanraking kwam met internet en ontdekte hoeveel dierenleed er in de wereld is, besloot ik dat ik een groot deel van mijn leven wil inzetten om dierenwelzijn te verbeteren. Maar hoe?

Ik heb een manier gevonden waarbij ik het werk kan blijven doen waar ik goed in ben én dieren kan helpen. En ik ga het niet alleen doen, maar samen met mijn klanten. Van elke factuur gaat een aantal procent in het SuperTiny potje. Elke klant van SuperTiny draagt dus een beetje bij.

Met dat potje ga ik bijv. voer betalen voor een hond in een asiel, een ezel in een opvang op afstand adopteren zodat de voer- en medicatiekosten gecoverd zijn, castratiekosten betalen voor een cavia in de opvang, dierenartskosten betalen voor een olifant in een sanctuary, en ga zo maar door.

Suggesties zijn welkom. Dus ken je een goed doel of project waar hard geld nodig is, mail me dan even op simone@supertiny.nl en wie weet wordt dat het volgende project wat met het SuperTiny-potje betaald gaat worden 🙂

Ik geloof dat een betere wereld begint bij jezelf.
Tiny change, super impact!

Tijd voor een website die wérkt

Met een website ontworpen en gebouwd door SuperTiny, neemt je doelgroep je serieus, gaan ze je vertrouwen, zullen ze jou als expert zien, zullen ze “wauw” zeggen als ze in aanraking komt met jouw merk, zullen ze niet meer zomaar wegklikken en gaan ze je onthouden en herkennen.

Dat bereiken we door jouw huisstijl en boodschap door te vertalen naar je website. Samen bekijken we wat jouw website op technisch vlak moet kunnen. Betaalsysteem nodig? Koppeling aan je nieuwsbrieven? Een ledenomgeving? Geen probleem. Je website wordt ontworpen en gebouwd (door developers waar ik mee samenwerk) in WordPress. Eindelijk een website waar je trots op kunt zijn!

Good design is good business

Tiny changes, super impact

Met een paar kleine verbeteringen aan je logo of webdesign, maak je vaak al een veel betere eerste indruk aan je potentiële klanten

Logo herontwerp

Heb je al een logo, maar ben je er niet (meer) blij mee? Twijfel je over de uitstraling? Ik kan je logo sterk verbeteren met een paar aanpassingen.

Logo compleet (huisstijl)

Heb je nog geen logo, of toe aan iets compleet nieuws? Ik ontwerp je logo vanaf nul, inclusief eventueel visitekaartjes, stijlgids en social media visuals.

Website advies + inspiratie

Onzeker over je huidige site en weten waar de verbeterpunten zitten? Laat mij een herontwerp maken ter inspiratie en advies geven voor een professionelere website.

Website compleet

Nog geen site, of valt je huidige site niet meer te redden? Ik ontwerp je nieuwe website, waarin ik jouw huisstijl doorvertaal en je help met marketing. Een webbouwer werkt ‘m uit in WordPress.

 • Testimonial
  Werken met Simone is een aanrader. Ze weet van een lap tekst een visueel prachtplaatje te maken. Ons nieuwe E-book heeft nu zo'n profi-look, dat ie superveel gedownload wordt en nu al tot nieuwe klanten heeft geleid. Thanks Simone!
  Joyce Kooijmanwww.need2write.nl
 • Testimonial
  Simone heeft goed naar mijn wensen geluisterd en zich heel flexibel opgesteld. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert snel en vriendelijk. Dankzij haar heb ik mijn magazine snel kunnen plaatsen en heb ik de eerste lovende reacties binnen. Ik ben tevreden over zowel de samenwerking als het resultaat en kan Simone/Supertiny dus van harte aanbevelen!
  Valérie den Haan60plusendus.nl
 • Testimonial
  Simone is begonnen met de Minivarkenssite. SuperTiny gooit het ene na het andere voorstel over de muur. En daarmee kun je zien dat ze niet alleen een echte webdesign artiest is, maar ook nog eens klantgericht. Ze maakt er iets heel anders van dan haar eigen knaagdierensite, maar het is onmiskenbaar de handtekening van SuperTiny. Heel knap.
  Dafne WesterhofFamilie Bofkont (foto © Amke.nl)

Meer klanten met een verleidelijke website

Leer hoe je jouw website verleidelijk maakt:

Download Ebook

Niet meer blij met je huidige website?

 • Je website verkoopt amper
 • De websites van je concurrenten zien er veel professioneler en aantrekkelijker uit
 • Je krijgt het zelf niet voor elkaar technische functies toe te voegen, zoals een betaalsysteem, koppeling met je nieuwsbrief, ledenomgeving e.d.
 • Je hoort en merkt vaak dat er dingen niet kloppen; hij werkt niet lekker
 • Het lijkt wel of klanten je niet helemaal serieus nemen
 • Als je de link naar je site aan iemand geeft, weet je eigenlijk al dat ze niet overtuigd gaan raken

Een greep uit mijn webdesign-portfolio
macbook Slider

 • App Slide
 • App Slide
 • App Slide

Mijn werkwijze

Briefing

Nadat je hieronder een pakket hebt gekozen, bespreken we samen wat het belangrijkste doel van je website is, wat hij minimaal moet kunnen en wat de wensen zijn.

Ontwerpen

Op basis van de briefing worden de belangrijkste pagina’s ontworpen, waarin je huisstijl consistent wordt doorgevoerd.

Bouwen

Als de ontwerpen akkoord zijn en de content door jou is aangeleverd (denk aan fotografie en teksten), wordt de site gebouwd in WordPress door een developer.

Ondersteuning

Als de site helemaal af is, wordt hij overgezet naar jouw domein. Vanaf dat moment krijg je voor een afgesproken periode ondersteuning en uitleg over WordPress.

Ervaring van een klant

“Simone is begonnen met de Minivarkenssite. SuperTiny gooit het ene na het andere voorstel over de muur. En daarmee kun je zien dat ze niet alleen een echte webdesign artiest is, maar ook nog eens klantgericht. Ze maakt er iets heel anders van dan haar eigen knaagdierensite, maar het is onmiskenbaar de handtekening van SuperTiny. Heel knap.”

Dafne Westerhof
FAMILIE BOFKONT (FOTO © AMKE.NL)

Klaar voor een website die wérkt?

Kies hieronder een pakket dat bij jouw bedrijf past:

Ideaal voor bedrijven die een goede website willen, maar weinig budget hebben.

Tiny Parrot

Ideaal voor bedrijven die een goede website willen, maar weinig budget hebben.

vanaf
€ 590

 • Responsive
 • Nieuws/blogsysteem
 • Contactformulieren
 • Social media integratie
 • Basis SEO optimalisatie
Voor bedrijven die een uniek ontwerp voor hun website willen.

Super Impala

Voor bedrijven die een uniek ontwerp voor hun website willen.

vanaf
€ 1.150

 • Uniek ontwerp
 • Responsive
 • Nieuws/blogsysteem
 • Contactformulieren
 • Social media integratie
 • Basis SEO optimalisatie
Heeft jouw website een webshop nodig? Dan is dit je pakket!

Sales Tiger

Heeft jouw website een webshop nodig? Dan is dit je pakket!

vanaf
€ 2.250

 • Uniek ontwerp
 • Webshop
 • Responsive
 • Nieuws/blogsysteem
 • Contactformulieren
 • Social media integratie
 • Basis SEO optimalisatie
jouw vragen beantwoord
Ik heb nog geen logo en huisstijl

In dat geval raad ik je aan die eerst te laten ontwerpen. Dat kun je ook door mij laten doen. Ideaal, want dan weet je zeker dat je logo en website één stijl krijgen en je huisstijl goed wordt doorgevoerd. Een website zonder logo of enige vorm van design-richtlijnen, is een generieke, nietszeggende website. Dan "doe je maar wat", dan kies je maar een kleur en een lettertype. Beter om design-richtlijnen te laten bepalen bij een huisstijl-traject, want dáár begint het allemaal. 

Wat moet ik weten/hebben voor ik mijn website laat maken?

Om efficiënt een briefing op te stellen, is het goed om deze vragen beantwoord te hebben:

 • Wat is het primaire doel van je website?
 • Wie is je doelgroep?
 • Wat maakt je bedrijf uniek?
 • Wat wil je bereiken met je website? 
 • Wanneer wil je dat je site live is en waarom?

 

En het is goed om dit klaar te hebben liggen:

 • Je huisstijl (logo in hoge resolutie, typografie, kleurgebruik, eventuele fotografie).
 • Wensenlijstje technische functionaliteiten (denk aan betaalopties, nieuwsbriefkoppeling, afsprakensysteem, webshop, ledenomgeving, etc etc)
 • Gewenste grove indeling website (hier kan ik je uiteraard bij helpen en kan nog gewijzigd worden)
 • Voor zover mogelijk: de content (beeld en tekst)
Hoe lang duurt dit traject?

Dat is sterk afhankelijk van:

 1. hoe snel we samen een goede briefing samenstellen;
 2. de content definitief (!) wordt geleverd door jou;
 3. hoe snel de ontwerpen naar wens zijn;
 4. en wat de technische vereisten zijn.

Een eenvoudige site kan - wanneer de briefing helder is en de content aangeleverd - in enkele weken live zijn.

Jij bent een ontwerper, maar ik heb veel technische eisen!

Kom maar op 🙂 Dat kunnen de developers waar ik mee samenwerk wel hebben! Of je nu een koppeling met je nieuwsbrief nodig hebt, een ledenomgeving, een afsprakensysteem of iets anders ingewikkelds, they got you covered! Ik ben webdesigner, degenen die technische zaken verzorgen zijn webbouwers. We vullen elkaar dus perfect aan!

Kun je me ook helpen met mijn e-book die op mijn site moet?

Yes! Ik heb al een aantal e-books in PDF formaat ontworpen voor mijn klanten. Inclusief zo'n mooi plaatje waarbij het net lijkt of je een echt boek hebt, zoals die hieronder. Mail me even op simone@supertiny.nl voor een uniek e-book ontwerp.

Ga je gelijk aan de slag als ik een pakket aanvraag? Zit ik direct ergens aan vast?

Nee joh 🙂 Eerst gaan we kennis maken, overleggen en afstemmen. Pas als de briefing akkoord is, ga ik aan de slag. Je zit na je aanvraag dus nog nergens aan vast.

Wat gaat deze investering mij opleveren?

Veel, heel veel complimentjes over je prachtige nieuwe website. Dat sowieso 😉 Wat je zeker weten ook krijgt is een trots gevoel, vertrouwen van je bezoekers, een verhoogde expert-status, herkenbaarheid en zichtbaarheid. Dit alles is de perfecte basis voor meer klanten.

Ook niet onbelangrijk: je krijgt een professionele, snelle website die je eenvoudig zelf kunt aanpassen. Geen geklooi meer met gratis templates, of uren zwoegen om iets kleins voor elkaar te krijgen!

Jij een beter logo, dieren een beter leven

Ik geloof dat kleine dingen samen een groot verschil kunnen maken. Niet alleen qua ontwerp!

Als je je logo of website door mij laat (her)ontwerpen, draag je bij aan de professionaliteit van een dierenorganisatie, zodat zij dieren nóg beter kunnen helpen.

Twijfel je nog? Of heb je vragen?

Stuur gerust een mailtje en ik zal je z.s.m. helpen 🙂


Naam

E-mail

Bericht

dinaklein

Meer klanten met een verleidelijke website

Leer hoe je jouw website verleidelijk maakt:

Download Ebook

Download de checklist