Website advies - SuperTiny  

Deze pagina is nog onder constructie ūüôā

Onzeker over je huidige site en weten waar de verbeterpunten zitten? Laat mij een herontwerp maken ter inspiratie en advies geven voor een professionelere website. Mail me even op simone@supertiny.nl

Kosten advies + inspiratieontwerp: ‚ā¨¬†99 (excl btw)

Mocht je hierna besluiten het inspiratie-ontwerp daadwerkelijk¬†uit te laten werken met het websitepakket, dan krijg je de ge√Įnvesteerde ‚ā¨ 99 terug.

Tiny changes, super impact

Met een paar kleine verbeteringen aan je logo of webdesign, maak je vaak al een veel betere eerste indruk aan je potenti√ęle klanten

Logo herontwerp

Heb je al een logo, maar ben je er niet (meer) blij mee? Twijfel je over de uitstraling? Ik kan je logo sterk verbeteren met een paar aanpassingen.

Logo compleet (huisstijl)

Heb je nog geen logo, of toe aan iets compleet nieuws? Ik ontwerp je logo vanaf nul, inclusief eventueel visitekaartjes, stijlgids en social media visuals.

Website advies + inspiratie

Onzeker over je huidige site en weten waar de verbeterpunten zitten? Laat mij een herontwerp maken ter inspiratie en advies geven voor een professionelere website.

Website compleet

Nog geen site, of valt je huidige site niet meer te redden? Ik ontwerp je nieuwe website, waarin ik jouw huisstijl doorvertaal en je help met marketing. Een webbouwer werkt ‚Äėm uit in WordPress.

Jij een beter logo, dieren een beter leven

Ik geloof dat kleine dingen samen een groot verschil kunnen maken. Niet alleen qua ontwerp!

Als je je logo of website door mij laat (her)ontwerpen, draag je bij aan de professionaliteit van een dierenorganisatie, zodat zij dieren nóg beter kunnen helpen.

 • Testimonial
  Werken met Simone is een aanrader. Ze weet van een lap tekst een visueel prachtplaatje te maken. Ons nieuwe E-book heeft nu zo'n profi-look, dat ie superveel gedownload wordt en nu al tot nieuwe klanten heeft geleid. Thanks Simone!
  Joyce Kooijmanwww.need2write.nl
 • Testimonial
  Simone heeft goed naar mijn wensen geluisterd en zich heel flexibel opgesteld. Ze voelt goed aan wat je wilt en reageert snel en vriendelijk. Dankzij haar heb ik mijn magazine snel kunnen plaatsen en heb ik de eerste lovende reacties binnen. Ik ben tevreden over zowel de samenwerking als het resultaat en kan Simone/Supertiny dus van harte aanbevelen!
  Valérie den Haan60plusendus.nl
 • Testimonial
  Simone is begonnen met de Minivarkenssite. SuperTiny gooit het ene na het andere voorstel over de muur. En daarmee kun je zien dat ze niet alleen een echte webdesign artiest is, maar ook nog eens klantgericht. Ze maakt er iets heel anders van dan haar eigen knaagdierensite, maar het is onmiskenbaar de handtekening van SuperTiny. Heel knap.
  Dafne WesterhofFamilie Bofkont (foto © Amke.nl)

Meer klanten met een verleidelijke website

Leer hoe je jouw website verleidelijk maakt:

Download Ebook

Download de checklist